Terrein en gebouwen


De nieuwe camping ligt op een eeuwenoude boerderij. Recentelijk is de IMG_0437achtergevel van de grote kop-hals-rompboerderij vernieuwd waarbij de oude stenen weer hergebruikt zijn. In de ‘grote sc8554367huur’ is het nieuwe sanitair gebouwd: wc’s, douches, wascabines en afwasplaats. De rolstoelvriendelijke badkamer is ook verwarmd.

Achter de boerderij staat een IMG_0461oude dakpan-gedekte kapschuur. Deze schuur, met een prachtige houten kapconstructies, is deels open. Hier wordt hooi, stro en machines opgeslagen. Een deel is afgescheiden voor onze gasten. Met zitjes, een bibliotheekje, toeristische informatie en speelgoed een rustig en droog plekje. Ook kunnen de Rustpunt bezoekers hier iets drinken en eten.

SONY DSC

 

De camping bestaat uit 2 delen, verbonden door een grote bevaarbare vijver en verbonden door een loopbrug: het oostelijke deel biedt meer beschutting door de vele oude bomen en struiken, Op het westelijke deel, tot 2014 weiland, is een houtsingel en een boomgaard aangeplant door Landschapsbeheer Groningen. Hier kan je genieten van het weidse uitzicht over het prachtiger Groninger land