Mongoolse tent


In deze Mongoolse Ger (in Nederland vaak Yurt genoemd)  is het heerlijk genieten van de rust en het Groninger land. De Ger staat op een ruime plek aan het water aan de rand van de het kampeerterrein. Het verblijven

bedandseating xs

in een Ger is als kamperen maar dan met comfort: dicht bij de natuur, maar wel een lekker bed, en gewoon binnen koken. En door het doorzichtige dak heb je een prachtig zicht op de sterrenhemel die hier in Groningen nog goed te zien is.

De Ger is ingericht met originele Mongoolse meubels en comfortabele bedden. Een 2-persoons bed en een stapelbed (matraslengte 180cm) bieden plaats aan maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Het huisje is compleet ingericht voor 4 personen  en de houtkachel houdt het lekker warm. Maar ook buiten een kampvuurtje maken mag op dit terrein.  Vuurschalen zijn te leen.

Het keukendeel heeft een gasfornuis en een (elektrische) koelkast. Ook is er elektrische verlichting. Een jerrycan van 10 liter voorziet jullie van drinkwater en kan uiteraard worden bijgevuld.ger high xs

Het ruime sanitair bevindt zich in het hoofdgebouw. In het voor- en naseizoen hebben we verwarmd sanitair.

De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, zodat je je meteen thuis voelt.

Natuurlijk kan je gebruik maken van alle faciliteiten van de camping zoals de toeristische informatie, het bibliotheekje, het vele binnen en buiten speelgoed of het roeibootje op de vijver.

 

cupboard xs

Prijzen:

  • Per nacht Ger €50,-  (inclusief stroom, water, gas)(inclusief beddengoed en keukenlinnen, handdoeken wel zelf meenemen)
  • Per volwassene (12 jr en ouder) 5,-/nacht;
  • Per kind (3-11 jr) €3,-/nacht
  • Brandhout €5,-  per zak.
  • Schoonmaakkosten bij veegschoon achterlaten €20,-, anders €50,-
  • Borg: €50,-

Minimaal verblijf 2 nachten, bij verblijf van minstens 7 nachten €50,- korting op totaalprijs.

 

 

 

 

bunkbed xsdoorview xs (2)

 IMG_20190411_115313 (2)Ger, keuken