Dag van de Kampvuurmuzikant 2018


Zaterdag 30 juni

Na het succes van vorig jaar kunnen we trots melden dat we ook dit jaar weer mee doen aan de landelijke Dag van de Kampvuurmuzikant.

De line-up is bekend en dit jaar spelen Kerwin Pauptit,  Marsha Boes, ROND en Wind uit het Noorden rond het kampvuur  hun muziek.  Ze spelen elk een set van ongeveer twintig minuten met bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het landelijke Kampvuurfestival, een nieuw initiatief van Stichting De Groene Koepel, op zaterdag 8 september 2018.

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Ook op Natuurkampeerterrein 2Bunders is een centrale kampvuurplek aanwezig om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken.

Ook niet-kampeerders zijn welkom, entree is gratis. Bij voorkeur wel aanmelden via info@2bunders.nl. Blijven kamperen kan natuurlijk ook, maar reserveer wel tijdig een plekje. Om 20.00 uur begint de eerste act. Kijk voor meer info over de Dag van de Kampvuurmuzikant op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.

 

Foto’s van vorig jaar met de winnaars Heavy Cay en the Blind Roofers

Heavy Clay5 Blind Roofers2